Τρίτη 2 Απριλίου 2013

6 σχόλια:

  1. κουτάλα δε βλέπω. Άμα δεν υπάρχει κουτάλα είναι χαμένο από χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασιλης Βασιλειου10 Απριλίου 2013 στις 8:40 π.μ.

    Ενα πραγματικό ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, το οποίο μπορεί να μοιάζει επιστημονική φαντασία προς το παρόν αλλα πιστευω ότι με τα χρόνια θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πραγματικότητα. Αν πάω τριάντα χρόνια πίσω κάπως έτσι θα έβλεπα και τις πιστωτικές κάρτες και τα κηνητά τηλέφωνα, και όμως σημερα είναι μέρος της ζωής μας.

    Η τεχνολογία υπάρχει για να κάνει τό ΟΡΑΜΑ, ΠΡΑΞΗ. ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Για το θέμα αυτό, έχω απαντήσει στην παρουσίαση.
      Δεν υπάρχει τίποτα νέο περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων, και εξακολουθεί να ισχύει το υπάρχον νομικό πλαίσιο. Αν το sms είναι μεγάλος αδερφός, τότε να πετάξουμε όλοι τα κινητά μας, ή τις ....παρωπίδες μας.
      Αν έρθει το κράτος και σου πει: Σύνταξη πάλι στα όλοι στα 60, μισθοί και συντάξεις στα επίπεδα του 2009, κατάργηση μνημονίων, φόρων, χαρατσιών, τελών, μάζεμα αποδείξεων κλπ, ίσως το ξανασκεφτείς....
      Πάντως ευχαριστώ για το σχόλιο

      Διαγραφή
  4. Σε ενα διεθνες περιβαλλον που εξακολουθει να κινειται με χρηση "ρευστου" χρηματος, τα αποτελεσματα της προτεινομενης λυσης θα ηταν περιορισμενα. Μπορει καλλιστα να διαμορφωθει μια παρανομη, "παραλληλη" οικονομια που εξακολουθει να κινειται με μαυρο χρημα, οπως και τωρα αλλωστε. Το μαυρο χρημα δε θα μπορει, μεν, να διοχετευθει μεσω του Ελληνικου τραπεζικου συστηματος, αλλα θα μπορει καλλιστα να κινηθει στο διεθνες συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Θεοδωρόπουλε γειά σας


    με χαρά είδα σήμερα στο vouliwatch την πρότσή σας για ηλεκτρονικές συναλλαγές

    Σχεδόν ταυτόσημη πρόταση προσπαθώ και εγώ να θέσω σε δημόσιο διάλογο από καιρό καθώς είναι βέβαιο ότι δίνει λύση στο θέμα της διαφθοράς, φοροδιαφυγής αλλά και σε θέματα σχετικά με εγκληματικές δραστηριότητες κλπ.
    Η πρότασή μου αφορά την κατάργhση των χαρτονομισμάτων.
    Η ιδέα μου ήρθε το 2011 αλλά μόλις πρόσφατα διαπίστωσα (δημοσίευση στην έκδοση της Αμερικανικής Ένωσης Δικηγόρων τεύχος Ιανουάριος 1975) ότι ο Αμερικανός δικηγόρος Stuart M. Speiser είχε προτείνει αυτό ακριβώς το πράγμα και δη με την τότε τεχνολογία : bit.ly/1p8Tyoa

    Δημοσίευση σχετικά με την πρότασή μου θα βρείτε στο http://bit.ly/1mIIYUp. τα αναλυτικά κείμενα στο blog http://bit.ly/1vah9qg και σχετική τηλεοπτική συνέντευξη από τον Δεκέμβριο 2012 στο http://bit.ly/1zvnA95



    Θα χαρώ να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά
    Με εκτίμηση
    Γιώργος Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

    gobanknoteless.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει ο σχολιαστής. Το συγκεκριμένο θέμα είναι σοβαρό, και προσφέρεται μόνο για εποικοδομητικό διάλογο, σχόλια και προτάσεις.